Ta mig långt, långt bort!

fan vad jag hatar snö!! (okej det är inte fint att svära, men nu gör jag det ändå) idag var jag på fest hemma hos Frida, det var okej, men eftersom jag var nykter så är det ganska svårt att bara kunna slappna av och börja snacka med en massa okända personer. Ja, jag vet jag är TÖNTIG! iaf efter detta så skulle jag hämta min syster och för att göra det hela kort, så kör jag fel, kommer till en återvändsgränd. Åker in på ens gård, men inte tillräckligt och börjar backa, vilket resulterar till att jag kommer att sitta fast mellan två stora snöhöga. "fan, fan, fan" ringer hem till mamma och gråter av förtvivlan. Sen ringer jag min syster, hon och hennes kompis kommer med en spade, jag börjar gräva mig ut. Vilket inte var det lättaste då snön är väldigt hårdpressad. Slutligen lyckas jag få bort lite snö och med mycket hjälp kommer vi ut med bilen.
   Så därför hatar jag snö och kommer det såhär mycket nästa år så flyttar jag till thailand eller nåt. Bara för att få slippa skiten!!!

Oekj jag har blivit helt världelös på att blogga, ska försöka komma igång nu igen..

Godnatt, eller godmorgon kanske man säger(?)

Vet varken in eller ut?

Ja vad ska man säga, någon topp bloggare som tjänar väldigt mycket pengar lär jag aldrig bli..
Anyway nu har jag varit hemma från Tyskland i snart en vecka och jag saknar det så otroligt mycket. Var inte alls roligt att komma hem till översnöade Sverige igen och alla krav i skolan :( De enda höjdpunkterna den här veckan var att få träffa Bobby och tjejerna igen. Annars känns allt annat bara trist och deprimerande. Menmen om snart en vecka får jag iaf åka bort igen, denna gång till London. Ska bli hur kul som helst. :D

Aja orkar inte skriva så mycket idag, är inte på humör för det..
/Matilda


Känslokaos

Klockan är snart 12 och jag ser snart dubbelt och mår illa av trötthet, varför går inte idioten och lägger sig undrar ni nog? Och ja, jag vet faktiskt inte?? Mest beror det på att det är för mycket funderingar och känslor som virvlar runt i min kropp just nu. Jag är nervös, ledsen, trött, och nyfiken. Dessutom har mina kära vänner gjort mig spel beroende på spel.se haha. 
  Dagen idag har varit stressig och jobbig. Först skolan, sen hem, åka till min syster och hämta ett par stövlar som jag ska få låna när ja åker till Tyskland, handla, varit hemma hos pappa har jag oxå varit. Det skapar alltid lite ångest då jag inser vilken dålig dotter jag är som typ aldrig hälsar på :( sen åkte jag hem och packade klart väskan, började städa och sedan har jag mest suttit framför den här dumburken och spelat en massa dumma spel och tittat igenom min facebook. Nu ska jag iaf skynda in i duschen, fixa lite och sen soooova..

/Matilda

Onsdag

Idag är onsdag, mitt i veckan. Just nu gör jag inte så mycket, vi har lång hål. Jag, Lotta, Sofia och endast 3 till från vår "pluggklass" har varit på en föreläsning om skogen, det var riktigt intressant faktiskt :) Och jag tycker faktiskt om man går samhällsprogrammet så ska man inte stanna hemma och sova. För hur universitetet då? Om ni inte ens orkar gå på en gymnasieföreläsning?? Jag blir lite irriterad på mina klasskamrater, som inte orkar gå på saker, för att de låter tråkigt. Jag tycker även synd om de som höll i föreläsningen, kan inte ha varit så kul att prata om något när det nästan inte är några åhörare.

Aja ska inte klaga mer nu.

Ikväll kommer min syster med resväskan, som jag ska låna till Tyskland. Så ikväll blir det lite packning

/Matilda 


RSS 2.0