"But Friday, I'm in love"

Jag älskar fredagar!! ^^

Hoppsan klockan börjar bli mycket, kanske dags att gå och sova snart, fast jag har ingen lust :S tror jag börjar få sömnproblem har så svårt att koppla av på kvällarna/nätterna.
    Idag gott folk har jag varit riktigt duktig. Jag har: 
1. städat mitt rum, dammat, dammsugit, vädrat mitt täcke + bäddat nytt
2. städat upp alla mina ridkläder som låg huller och buller i förrådet, och vikit ihop vissa och tvättat andra.
3. Min reklam var färdigsorterad före halv 6, vilket måste ses som ett rekord för mig haha. 
Sen har jag faktiskt inte gjort så mycket mer. Robin & Micke var här ett tag så jag satt och tittade i skolkatalogen och snackade ltie med dem. Sen passade jag på att läsa lite och tittade på Idol, segt tema idag tycker jag, men det kanske beror på att det inte dirkekt var den musikstilen som jag brukar lyssna på.


/Matilda

Thursday

Klockan är inte ens 18.00 men det känns som att den minst skulle vara 22 elelr något sånt?? Mysko :S fast det kanske bara är för att det är så mörkt ute, tycker om hösten den är mysig, dock förstörs det mysiga när man ska ut och rida i den mörka skogen. Usch hatar det! Okej vrf börjar jag babbla om det nu?? När jag har lov och kan rida på dagen, aja man måste väl börja med något, antar jag. ^^
    Det roliga är att jag alltid kommer på en massa bra saker som jag ska skriva på bloggen, men sen när jag väl sitter här får jag problem, allt bra bara försvinner och det blir oftast bara ointressant babbel, inte för att det händer så mycket i mitt liv, men många får ju sina liv att låta så intressanta och roliga. Alltså är jag usel på att blogga, eller så har jag helt enkelt ett väldigt oglamoröst liv, vem vet? :)

    Idag följde jag med Malin, när hon skulle sola, hon ville inte gå själv?? Konstigt hon har aldrig velat ha med mig förut. Men snäll som jag är så följde jag med henne, och satt ute och läste ur 3:e Twilight boken (blev så sugen på att läsa dem igen, haha :P ) medans hon låg där inne och blev stekt, för nej jag tänker inte ligga i ett solarium, jag skulle få panik, det är alldeles för instängt och jag skulle bli livrädd att jag skulle fastna där inne, som en av mina vänner gjorde förut. Nej hellre blek! Sedan var vi in på Coop och handlade halstabletter och tuggummi + att Malin försökte få mig att köpa tråta eller en bulle, eller godis till henne men där tog min snällhet slut haha..

/Matilda

Grått

Jag är trött!! och vad tråkigt vädret blev helt plötsligt, det var ju helt underbart i morse :O
Men helt perfekt mys väder :) Nu ska jag gå och göra mig en kopp varm choklad och sedan krypa ner i söngen och läsa lite. ^^

Ciao
/Matilda

Vem vet, någon gång kanske?

okej och så var det tisdag, vilket betyder att lovet bara flyter på och att jag knappt hinner reagera, förrän jag sitter i skolbänken igen. Inte för att det gör mig så mkt kanske(?) jag blir alltid så rastlös när jag har lov, menar man får ju hur mycket tid som helst över, som man inte riktigt vet hur man ska använda :S Så ja, jag trivs nog bäst med att ha ett någolunda hektiskt liv, eller så är det kanske bara så att jag är så van med det så att jag inte riktigt vet hur man kopplar av??
Fast lite bra är det ju kanske oxå det ger mig tid att fundera lite, på de här dagarna har jag nästan kommit på vad jag skulle göra om jag någon gång, (bservera NOGON GÅNG) skulle vinna 1 miljon kr, jag har inte riktigt kommit fram till vad jag skulle göra. Men en egen snygg bil skulle inte vara helt fel, en jordenrunt resa skulle inte heller vara så fel, eller veta att man har så mycket pengar, så an utan problem kan handla de kläder man vill ha ^^ Aja usch vad jag jämt svamlar......

   Idag har jag och Malin varit ute i skogen och gått med Sofies hund, Puppis (världens fånigaste namn på en shäfer, enligt mig) det var väldigt skönt, ibland kan vi faktiskt komma ganska bra överens Malin och jag. Sen var vi hemma hos Sofie och kletade med lera (jag och Frida var kreativa och gjorde en snygg snögubbe och en "snö" katt) och trädde pärlhalsband, vilket nog är min nya hobby haha, riktigt kul är det. ^^


Och nu hittade jag några bilder på min kamera, som Jonathan visst tog i somras:



/Matilda

Typiskt mig att glömma vrida tillbaka klockan!

Jag är så otroligt duktig, haha jag glömde helt bort att man skulle ställa tillbaka klockan 1 timme, så mitt alarm ringde 07.15 trodde jag, alltså ringde det 06.15. Tyckte det var lite konstigt när jag var ute med reklamen, för det var ju nästan inte en kotte ute! Tänk jag hade kunnat få unna min kropp en HEL timmes extra sömn, men men jag blev ju iaf klarv med reklamen tidigt, vilket var skönt! :D Jag har faktiskt funderat på att lägga av med det här skit jobbet, men det tar emot att säga upp sig, jag blir ju iaf ca: 1000 kr fattigare per månad, så det lär väl ta några månader till innan jag gör det :P

   Gårdagen blev riktigt bra, tycker jag. Vi hade bestämt att man skulle klä ut sig lite, och det hade alla gjort, Bea's utklädnad var cool tycker jag, hon hade haft på något så det såg ut som att hon hade riktiga sår i ansiktet. Dock tog jag inga kort, vet egentligen inte vrf? Ibland undrar jag vrf jag ens önskade mig en system kamera??
    Vi åt iaf en massa mat, efterrätt: marängviss (haha fick lov att kolla stavning där) och en massa godis och sånt usch jag mådde illa efter. Och så tittade vi på en skräckfilm(?) som Sofia hade tagit med sig, jag tyckte inte riktigt om den, den var lite konstig och så är jag ganska så lättskrämd så jag låg ganska mycket under filten haha.


Googlade på marängviss och visst ser det väldigt gott ut?? :P

/Matilda

Ett välförtjänat höstlov!!

Höstlov!!! Å vad skönt det ska bli med lite ledighet, bara få slappa lite och göra det man har lust med ^^ Jag tycker att iaf den första delen av höstterminen har varit fullpackad med läxor och prov har ju nästan haft minst ett prov i veckan :O iaf vi som går ekonomi.

   Idag har jag Lotta & Sofia varit nere på stan ett tag, efter skolans slut det var kul!! :) vi gick runt och kikade lite på saker och ting, jag köpte en svart ögonskugga på Lindex. Sedan följde de med mig till Coop och hjälpte mig att handla saker till våran lilla Halloween fest, som vi ska ha hemma hos mig i morgon, det ska bli kul! Men jag är lite nervös, tycker inte så mkt om att ha hem en massa folk till mig, vet egentligen inte vrf?? Men jag är alltid så rädd att folk ska tycka att vi har det fult hemma osv osv. Ja, jag är nog väldigt fjantig, men jag kan aldrig riktigt slappna av när jag har en massa folk hemma hos mig..

   När jag hade shoppat klart, cyklade jag hem tsm med 3 full packade coop kassar haha handlade mat för över 400 kr :S så nu äter ni tjejer!!! :P Jag klarade iaf av att inte vicka med cykeln, vilket hade varit otroligt pinsamt, men det skulle inte ha förvånat mig om jag hade lyckats med det, eftersom jag lyckas med allt som ingen annan gör haha.
    När jag kom hem hade jag fått ett paket från Lesway som innehöll mina nya glasögon, blev nöjd med dem! Fast jag vet inte om mina ögon inte är vana med att ha större glas, för det blir lite snurrigt i huvudet ibland, men det går nog över, eller så är det jag som har gjort fel när jag skulle mäta ut vart mina pupiller sitter :S Jag märker nog :P Och jag tänker inte lägga ut någon bild, inte idag iaf fär jag ser nog mer döende ut på en bild, än vad jag ser ut i verkligheten för tillfället haha.. 

/Matilda 


promenad, twilight, städning och glada, misshandlade blommor!!

Var ett tag sedan jag skrev något nu, har haft fullt upp och varit så otroligt trött denna vecka. Men nu är iaf alla prov för denna vecka avklarade, är inte alls nöjd med det jag presterade helst inte på matten. Men men i värsta fall får jag ju göra om det, även om det skulle vara lite segt eftersom jag  vet vad jag gjorde för fel på en av uppgifterna, slarvigt!!
   
     Idag har jag inte haft så mycket för mig, hästfri idag så jag tog och gick en liten promenad det var rätt skönt att få göra något annat för en gångs skull. Man kan slappna av på ett annat sätt, än när man rider. Sedan har jag läst lite i min engelska bok (Twilight) och det är riktigt kul att läsa på engelska, trodde jag aldrig att jag skulle kunna säga haha.. Men försig har jag ju läst Twiligt så jag vet iaf någolunda vad den handlar om, och de är faktiskt grymt bra, enligt mig! Det är så skönt att bara kunna ligga och läsa och låtsats att det är jag som är Bella, haha inte för att jag skulle vilja ha en vampyr till pojkvän men ändå!
      Jag har även hunnit städat mitt rum, hinner väldigt mycket när man inte har något speciellt för sig, och jag kan nog säga att jag skulle ALDRIG palla att inte ha något fritidsintresse. Men mitt rum blev nog väldigt glad över att bli städat (hm de där meningen blev nog lite konstig?) och mina blommor måste älska mig nu, jag la dem faktiskt i vatten ett tag, fast innan har de inte blivit vattnade på minst 2 veckor, snacka om att misshandla blommor :P

/Matilda

Efter en shopping helg i Ullared

Är så grymt trött, så det här inlägget lär antagligen bli lite förvirrande haha. Men nu har jag kommit hem från en hel helgs shoppande i Ullared, vilket vill säga en massa folk överallt och trängsel. Igår (lördag) fick vi stå i 1,5 timmes kö innan vi ens kom in i butiken, helt sannslöst :O Sen fick vi stå i ca: 45 min för att få betala våra varor, usch då var jag trött. Och det var folk överallt tillslut hade jag nästan lust att ställa mig och vråla: "men flytta på er förfan!!" För folk var överallt och man kom knapppt fram med vagenen och om man ska vara riktigt ärlig så var tanterna "kärringarna" värst! Förlåt alla tanter, men det är sant de var överallt och alltid ivägen och ställde sina vagnar mitt i gången ÅÅÅÅH!!
  Men idag var det mycket lugnare, vilket var väldigt skönt! Och jag köpte faktiskt rätt mycket, så nu är jag pank :( 

Nästan alla saker jag köpte:



  Men nu måste jag gå och äta något, har inte ätit något sedan 4 och nu är klockan snart 21.15 inte så bra kanske? Och efter det ska jag krypa ner i min säng och titta på Step up :D

/Matilda

Matte plugg på en fredagskväll

Regnig fredag är var det är. Vaknade till ljudet av regn (något deprimerande) och kommer antagligen att somna in till det oxå. Idag har det väl inte hänt så jätte mycket direkt, hade massage på morgonen, fick fotmassage, vilket var skönt efter ett tag, dock tyckter jag inte om när mina tår blev masserade är så kitlig. Sen hade vi rättskunskap, vi satt i en stor grupp och gjorde frågor tsm, trevligt! Fast det var väldigt lätt att komma in på andra saker, än att diskutera hyresavtal osv. Jag har kommit fram till att jag inte vill flytta, det verkar så himla krångligt, med regler hit och lagar dit.
   Eftermiddagen flöt långsamt men säkert framåt, Gode var borta så vi hade vikarie, hon var bra tycker jag. Sen hade vi engelska, vilket inte är mitt favorit ämne, jag suger! Sedan var det dags för dagens sista lektion: svenska, som vi fick titta på Tristan & Isolde med engelskt tal och utan text, fatta nada! ska bli så "kul" att göra en jämförelse mellan filmen och boken, jag längtar redan, eller hm inte!

  Nu är jag iaf hemma, vet inte riktigt vad jag ska hitta på, funderar på att sätta mig och plugga lite ett tag, ja ni läste rätt, jag tänkte plugga på en fredag kväll och ja mitt liv skulle nog kunna vara roligare. Men i morgon ska jag iaf åka till Ullared och shoppa upp mina pengar, ska bli kul att få göra något annat, dock lite jobbigt att behöva kliva upp 03.40 i morgon bitti, kommer vara som en död zoombie haha

Hoppas att ni får en trevligt kväll!
/Matilda


Oj, vad allt annat kan vara mycket roligare, än att plugga!

Jaha idag har jag haft lång sovmorgon, eller kan man ens kalla det sovmorgon när man börjar 12.25? :S men skönt var det iaf, jag steg upp 8.00 och så åkte jag till Bobby o´ch fixade i stallet och red honom.

Efter middag åkte jag hem till Sofie ett tag, Ebba vara jättesöt och kröp flera gånger upp i mitt knä och sa: "jag älskar dig" Alltid kul att höra ^^

Nu sitter jag här vid datorn, medans mamma sitter och försöker förstå sig på min matte, så hon kan hjälpa mig sen, för jag fattar ingenting, fast det verkar inte mamma heller göra, så nu håller Jonathan på att förklara för henne, hehe :P

Passade även på att redigera några bilder idag, blev väl kanske inte så jättebra, men men känns lite roligare att lägga ut någon bild någon gång oxå.





/Matilda


Skönt att få sluta tidigt



Idag fick vi sluta 13.30, helt underbart skönt att bara få cykla hem och veta att man har hela eftermiddagen till något annat :)
Har inte hänt ´så mycket idag, vi hade handboll på idrotten och jag insåg att jag nog hade saknat det lite, men nej jag tänker inte börja. 
 
Lunchen idag var faktiskt  för en gångs skull var riktigt god, tänk jag gnällde aldrig på maten förr, men när jag började gymnasiet har antingen jag blivit mer kräsen, eller så har maten blivit mycket sämre!?  

Nu sitter jag här, har beställt hem 4 nya bågar från Lensway får se hur om de passar bättre och snart ska jag och Bobby på våran första hoppträning för en riktig hopptränare, får se hur det går. :P

Ha det bra!
/Matilda


Fame var väl sådär!

Hej o hå! Datan är överdrivet seg idag, alltid lika irriterande.

    Min dag började med att mitt alarm ringde med sin så otroligt olidligt hemska signal 06:45 i morse och jag trodde att den hade fått någon knäpp, för det var helt becksvart ute, så jag trodde klockan var mitt i natten, men sån tur hade jag dock inte. De 2 första lektionerna, Rättskunskap & Företagsekonomin segade sig olidligt långsamt fram, enda som var lite intressant var när vi började prata om vårat projektarbete, som vi kanske ska ha i 3:an, då vi kanske ska åka till något annat land och besöka en massa företag och se hur det går till på de olika företagen. Och vi har paratat om att åka till Dublin, men nu pratar de om Finland, Tyskland och jag vet inte vad..? Jag vill iaf helst åka till Dublin, låter mycket roligare, än Finland.
   Efter detta hade vi ett väldigt långt hål, så vi passade på att gå ut och äta lunch, det var trevligt och kul att kunna göra något annat för en gångs skull. Sen var vi in på Coop, för jag skulle köpa drickyoghurt och då kom vi på en sak som vi kunde hitta på och göra på höstlovet, skulle vara jättekul om det blir av och det låter som att vi för en gångs skull kan vara hemma hos mig :)
   Och nu blev det här ett vääääldigt långt inlägg, som vanligt förstår inte hur folk kan lyckas skriva så lite men ändå få det så intressant(!?)
  Så nu kortfattat av min kväll: var på Fame (bio) med Bea, Carro, Sofia & Lotta jag tyckte att den var sådär, hade förväntat mig att den skulle vara bättre, men det var inte den sämsta filmen jag sett heller..


De kom ändå!

Sitter och lyssnar på musik, (Cold play för tillfället) och väntar på att mamma ska bli klar med maten, fiskgratäng och potatis inte min favorit mat direkt men det är bara att hålla god min. ^^ Sen ikväll ska jag iväg till ridskolan och rida lektion, tror vi ska hoppa idag, lite nervös faktiskt. Och jag hoppas att jag får en häst som jag vet hur den är, vill inte ha Robban!!
    Förövrigt har det inte hänt så mycket idag, jag hade visst fått hem mina 4 glasögon bågar från Lensway blev väldigt överraskad för när jag läste orderbekräftelsen stod det att de skulle komma den 30/10 men jag kanske fattade fel haha, skulle inte förvåna mig! :P så nu har jag lite ångest, vet inte riktigt vilka jag vill ha, mamma tyckte ett par men jag tyckte nog bättre om ett annat par. Så jag funderar på om jag ska ta med dem till skolan, och fråga de i gänget, men får se kanske ska ta och fråga den som kommer vara mest ärlig och kritisk först, min kära syster. Men hon brukar ha rätt, så vi får väl se, jag kan ju annars skicka tillbaka alla oxå utan någon kostnad..

/Matilda

Inte så långt kvar (eller?)

Åh så var det lördag, snart kväll, vill inte att tiden ska rusa iväg så snabbt som den gör! Hinner inte med. Jag satt och funderade idag på att snart är det jul!! hihi åh vad jag längtar, jag är som ett litet barn när det gäller julen. Älskar stämningen, alla lukter, maten, mys med en massa ljus och såklart julbaket.. Haha ni som läser min blogg, måste tycka jag är lite småknäpp som redan börjar snacka om julen, men jag längtar!!

  Idag är jag trött, sov ju som sagt hos Lotta i natt och ja klockan var iaf närmare 4 än 3 när vi somnade :P och ås vaknade vi av att Carros mamma ringde henne kl 10, men det gjorde inte så mkt :) Jag hade iaf jätte kul med mycket skratt, snack,  mycket godis, god mat + efterrätt och så mycket filmtittande. Kunde inte haft en bättre fredagskväll/natt + lördags morgon :) Tyvärr så knäppte jag inte så mycket kort, och de jag knäppte blev inte så vidare bra, jag är ingen mästerfotograf precis, men vill ni titta på kort så kan ni gå in på Sofias blogg (länk finns till höger) 
     Satt faktiskt och tänkte på att mitt liv börjar bli faktiskt riktigt bra, helt perfekt är det inte, för att det skulle bli det så fattas några bitar, men ja som sagt helt okej är det, jag har bra kompisar, en bra och stor familj, jag har Bobby och så en massa mer!!

   Men nu ska jag umgås med mina systerdöttrar, Frida & Ebba och sedan äta tacos med familjen och titta på fotboll Svergie mot Danmark. HEJA SVERIGE!!

/Matilda

FREDAG!

Så var det ÄNTLIGEN fredag!! Åh vad jag har längtat, för ikväll ska vi i gänget (utom Kim som är sjuk, krya på dig Kim <3 ) hem till Lotta och äta förhoppningsvis god mat, vi ska göra egna grillspet, och man vet ju aldrig hur de blir :P Sen ska vi äta efterrätt och en massa godis hihi och så ska vi sova kvar! Ska bli jätte kul att hitta på något annat än att bara sitta hemma med mamma och Reine.


Jag fick förresten mitt nya bankkort igår så nu är jag modern igen :P och denna gång fick jag ett nytt Swedbank kort, ni vet det orange- vita, har haft det gamla gröna förut, så det var nog ändå dags att få ett nytt. 
  Fast jag letade som en tok efter min plånbok imorse, jag har blivit en riktig slarvmaja, inte bra! Men jag hade bara glömt den i bilen, haha

Men nu ska vi snart ha rättskunskap.

/Matilda


Nervös!!

Jag sitter och är enormt nervös, har precis skrivit klart mitt ekonomi prov, men jag tror inte att det gick så bra, som jag hade hoppats på :( men jag hoppas iaf att Lennart hinner rätta det, så jag antingen kan åka hem och deppa för mig själv eller så jag kan åka hem och fira.. Haha
   Förövrigt har et inte hänt så mycket idag, fick ett mail från min lärare om lite information inför Tyskland, som vi ska åka till i Februari, ev om de har pengar så ska vi först få åka till Berlin och sedan fortsätta till våra värdfamiljer.. *jah hoppas, jag hoppas* :) Sedan så fick vi höra att vi kan få åka till Frankrike i vår och det skulle vara jätte roligt :D har alltid velat åka och se hur det ser ut där, har fått för mig att det är ganska fint ^^
     

    Sen idag MÅSTE jag plugga naturkunskap, usch vad tråååååkigt, men vi har prov på fredag så jag får väl lov. Men sen händer det iaf lite på TV:n idag, först Bonde söker fru, haha alltid kul att titta på och sedan Grey's anatomy, hoppas det är bättre denna gång..

/Matilda

Tisdag kväll!


Passade på att knäppa lite kort, när jag tog paus från pluggandet :P

Jag vill först och främst tacka Sofia som fixade till min blogg, tack så jätte mycket jag blev hel nöjd! :)

Hm har inte så jätte mucket att säga idag, mer än att jag egentligen BORDE plugga företagsekonomi, men ja jag tog mig en liten paus, efter att ha suttit och läst i ca 25 min. Men jag håller med Carro, det är något som är spec med det här ämnet, inge kul alls att plugga på :S  Och det värsta är att om jag inte får MVG eller VG+ så får jag inte MVG i slut betyg, känner hur pressen tynger hela mig, för jag kommer bli enormt besviken på mig själv om jag misslyckas. Men jag ska iaf försöka vara positiv och gå in i morgon och göra jag mitt bäst, och räcker inte det, så gör det inte det. ´

Men nu ska jag gå och fortsätta läsa lite, sen blir det nog tv:n och sedan sängen.

/Matilda

Plånboken upphittad :D

Haha ja jag säger då det, hur lyckas man? Jag kan ju inte direkt säga att min plånbok har varit långt bort iaf, det låg i bilen mellan passagerar sätet och dörren. Konstigt att vi missade det, men det var väl det enda stället jag och mamma inte letade på, antar jag? Men nu är den iaf tillbaka, så jag slipper iaf göra ett nytt körkort :D:D och så får jag ett nytt bankkort, som är mycket snyggare än vad jag hade innan. 

     Idag har det väl inte hänt så mkt, med lite övertalning och mutning så hjälpte Jonathan mig med reklamen, 100 kr för 50 min är då inte dåligt, tycker jag :)
    Sen har jag varit i stallet och hoppat lite med Bobby "bus" han har blivit riktigt duktig och börjar bli riktigt fin nu, han har börjat få musker och har blivit kraftigare känns så himla kul att se att de går framåt och han börjar gå så himla fint nu både i hoppningen och dressyren, även om han är lite mesig i hoppningen och brukar stoppa några gånder i början, men sen när han förstår hur han ska göra så går det så bra!! :')

    Just nu sitter jag och lyssnar på Takidas Curly Sue, älskar den låten och väntar på att mamma ska bli klar med maten.

/Matilda

sjuk :/

Ingen plånbok påfunnen än :( Känns bara så segt, nmen jag har bestämt mig att jag ska vänta till typ på tisdag innan jag meddelar att mitt körkort är försvunnet, för om jag har lite lite tur så kan någon hittar plånboken och jag slipper betala en massa extra för att göra ett nytt körkort ^^ Så håll TUMMARNA nu!

   Idag mår jag inge bra, vaknade i morse och kände hur halsen värkte och det gjorde ont i bröstet när jag andades tungt + på det finns den förbannade hostan och ett väldigt illamående, har knapt kunnat äta något alls idag. Och när jag ändå håller på att gnäller lite så kan jag säga att det värker i kroppen, känns som att mina ben har varit med i ett väldigt hårt spinningspass, eller något sådant.
   Men trots att jag mår skit, så har jag varit ute med ett distrikt reklam, det tog lååång tid vill jag säga, i varje trappa fick jag lov att gå enormt långsamt för att det inte skulle göra mega ont i halsen, och för att undslippa hostan. 
      Nu försöker jag plugga öite företagsekonomi, men det går segt! Borde oxå plugga lite naturkunskap oxå och det är nog det trååååkigaste som finns.

   Men något jag ser framemot ikväll är körslaget, tycker det är ganska roligt att titta på . :)

/Matilda 

Så jävla självklart!!! :@

ÅÅÅÅÅÅH det är nog bara jag som lyckas med att tappa min plånbok 2 gånger, min mobil 1 gång under ett jävla år!
För jag har nämligen lyckats igen, jag åkte till Coop, köpte mitt förbannade godis, träffade Lotta, började prata lite med henne medans jag gick mot bilen, hoppar in i bilen, åker hem. Vl hemma inser jag att jag glömde ta med mig mina hemnycklar och såklart är ingen hemma. Börjar ringa runt till Malin, Jonathan & mamma får napp på Malin  och ska åka och hämta nycklarna i skogsbo då inser jag att min plånbok är borta, börjar leta ute på uppfarten, i bien och där jag har varit, men ingen plånbok. Åker tillbaka till coop parkeringen och tittar om jag tappat plånboken där, men nix. Åker ch hämta nycklarna, mega nervös över att polisen ska lyckas ha någon irriterande kontroll, men tur där! väl hemma igen letar jag lite till, sen tar jag cykeln till Coop, går in och frågar om de har fått in någon plånbok, men nej, bara en Bamse. Ger upp och åker hem, sätter mig vid Idol och inväntar mamma på råd, när hon kommer hem letar vi en extra gång i bilen och på uppfarten, men ingen plånbok.

Så nu sitter jag här utan plånbok och med ett spärrat kontokort, och om ingen snäll människa hittar min plånbok eller något under sker så måste jag spärra körkortet oxå och sedan fixa ny bild och sånt, och bli några 100 kronor
fattigare! :(


VARFÖR!? säger jag bara

...

Och så var det fredag igen då *jihoooo*
Dagen idag har varit lite småseg, men det brukar nog bli så om man bara sover i lite mer är 4 timmar och är förkyld.  För det är precis vad jag har lyckats med, dra på mig en förkylning och inte somna förrän ca: 02.40, det är nog det värsta som finns att inte kunna sova, när man vet att man måste, och ju mer man försöker ju svårare blir det, och ju mer börjar man vrida och vända på sig, det är för varmt, det är för kallt osv...
     Men första lektionen idag var riktigt skön. Har massage och idag gjorde vi så att en person fick ligga och bli masserad under hela lektionen, gudomligt skönt var det! Men det var ite obehagligt oxå för de fick börja med nya grepp och på nya ställen, så idag var det så dags för att börja massera rumpan och övre benen, så efter en liten snabb repetion av några grepp på ryggen så var det dags för rumpan. Det var väldigt obehagligt till en början, känns lix lite konstigt att ens kompis (Malin i det här fallet) står och knådar på ens rumpa, men efter ett tag så var det faktiskt riktigt skönt! :)

  Nu är klockan snart 7 och jag funderar på om jag ska ta bilen och åka och köpa lite godis, som jag kan ha till idol sen och så ska jag nog försöka sortera reklamen fort så jag kan krypa ner i soffan med en varm filt, titta på Idol, äta godis och bara ha det mysigt.

    En helt perfekt fredagskväll, enligt mig ^^

/Matilda


RSS 2.0