Hemmadag med Rasmus på luffen

Blev till att vara hemma idag, mådde inge bra i magen. Vaknade helt normalt, trött såklart men annars kände jag mig helt okej. Sen när jag skulle kliva ur sängen kom det bara helt plötsligt illamåendet usch jag hatar att må illa, men såhär har jag nog aldrig känt mig, samtidigt som jag mådde illa var det som att någon stod och skar med rakblad i magen, kan inte beskriva det bätttre. Blev slutligen lite bättre och jag höll på att klä på mig, då kom det tillbaka igen. Så rätt snabbt bestämde jag mig för att det fick bli en hemmadag idag. Dock gick det över och det är inte magsjuka, snarare nog att jag ätit något olämpligt som t ex att jag fått i mig mjöl, då jag har gluten.
   Sedan måste jag bara få säga att jag tycker inte om Dexter, krångligt att förstå hur man skulle fylla i sjukanmälan var det, men det kanske bara är jag som var dum? råkade iaf fylla i fel, så när mamma kom hem sa hon att man skulle skriva annorlunda, men det gick att ändra ^^
   Jag har till mestadels ägnat dagen åt att titta på tv, gick rätt bra filmer på tv1000 "allt flyter" och sedan "Rasmus på luffen" riktigt länge sedan jag såg den och jag som älskar Astrid Lingrens filmer fick bara lov att se hela :)


  Men nu som sagt mår jag bättre och det blir iaf iväg till stallet ikväll för en ridlektion.

/Matilda

Horses

Efter allt för många nätter med allt för lite sömn känner jag mig rätt seg faktiskt. Usch det kommer att bli en mardröm att komma upp till skolan imorgon, ser inte alls fram emot det. Appropå skolan så hade jag tänk att jag skulle ha pluggat en massa under lovet, hade tagit med mig både matten och företagsekonomin, har jag pluggat mycket? nej inte direkt, jag har verkligen inte orkat. Bara tanken på att sätta mig med en skolbok har gett mig huvudvärk. Men en sak som jag faktiskt har gjort och som jag hör och häpna har lyckats bra med är att jag har hittills sålt 24 paket New body, riktigt bra för att vara mig. Dock lite pinsamt eftersom jag satt och sa att "det är aldrig någon som köper av mig". Men denna gång hade jag tur och det var rätt många som har gått med på att handla. Till viss del kan det nog oxå var att det går till en skolsak, det är en Frankrike resa som jag och 14 andra elever ska åka på i början av Juni.

   Idag har vädret varit strålande, jag steg faktiskt upp 07.15 imorse (måste ju få tillbaka sov-rytmen till skolan) sedan åkte jag till  stallet med min kamera. Det var faktiskt riktigt roligt att knäppa lite kort, det var 100 år sedan jag använde min systemkamera, har inte haft tid, ork eller lust om jag ska vara helt ärlig. Men idag blev det lite kort. Den stora hästen är Bobby, mellersta Jake och den lilla är Grizzly (som oxå tyckte att det var roligast att vara med på bild, tror jag)


Nu kom familjen hem från Västerås, och Malin lyckades få med mitt head-set dit, men nu får jag tillbaka det och kan gå ut och ta en promenad i solen med musik i öronen :)

/Matilda


Lördag

Jag är uttråkad!!
Idag har vädret varit kallt och grått, förutom den sista timmen av dagen då solen sprack upp. Intressant, nej inte direkt! Egentligen hade jag tänkt ta bilder på saker jag handlade igår, men efter flera nätter med alldeles för lite sömn så har jag i princip inte orkat göra någonting idag, samtidigt som jag är otroligt uttråkad och rastlös. Men man måste kanske lära sig att ha tråkigt ibland oxå, vad vet jag? :)

Har precis tittat på nyheterna, tycker synd om Polens president och alla de andra som dog i flygplans crashen. Känns just nu inte så lockande att man själv ska upp i luften om några månader :s

Men ja. jog borde nog gå och lägga mig snart. Ska till stallet tidigt och servera frukost till pollarna ;) Tar nog med mig kameran och knäpper lite kort ute i hagen.

Ha det bra!
Matilda

Gnäll, kladd och kärlek

uhm tror jag smällde i mig lite för mkt godis nyss, men men det är ju lov so whatever! haha.

Idag har jag varit barnvakt till världens bästa tjejer, dagen har innehållt vattenfärgsmålning, pärlande, matlagning, bus, film och mycket mer. Är helt slut! jag har alltid sagt att jag vill ha barn och såklart vill jag fortfarande ha det någon gång i framtiden, men man börjar ju bli lite orolig över hur man ska orka med det, när man är 19 år och helt slut efter bara en dag. 

Men nä nu ska jag vara ordentlig och faktiskt gå och lägga mig i tid, ska iväg till stallet 07.20 imorgon bitti och sen blir det borlänge med Elin. Men mer om det imorgon (ska förresten försöka se till att lägga ut lite bilder här oxå!)

Ha det bäst, Matilda 

No love

Jag har haft en Simple plan låt på hjärnan i 2 dagar nu, den släpper inte sitt tag. Den spelas bara upp och upp och upp, igen, igen och igen något irriterande faktiskt.

Staring out into the world across the street
You hate the way your life turned out to be
He's pulling up in the driveway and you don't make a sound
Cause you always learn to hold the things you want to say
Your always going to be afraid


There's only hate
There's only tears
There's only pain
There is no love here
Oh so what will you do?
There's only lies
There's only fears
There's only pain
There is no love here

Broken down like a mirror smashed to peices
You learned the hard way to shut your mouth and smile
If these walls could talk they would have so much to say
Cause everytime you fight the scars are gonna heal but there never gonna go away

Förövrigt har jag inte så mycket att berätta, skulle kunna berätta om min och Bobby lektion idag. Men känns ändå inte som att någon är spec intresserad av att veta..

/Matilda

Krångel

ÅÅH min mobil krånglar! Jag har haft den i lite mer än en månad och den krånglar redan. Ibland går det inte att ringa på den, eller jo det går nog, men jag hör inga signaler, så det blir lite problem. Sen så när jag pratar i telefon så försvinner folk lite då och då :( Nu kanske ni bara tänker att "varför lämnar hon inte bara in den?" jo nu är ju problemet så att kvittot har försvunnit!! Hur det nu har kunnat göra det, är för mig en gåta. Men borta är det iaf, väldigt borta. K'nns v'ldigt klumpigt att ett kvitto med en sak värd över 5000 kr är borta. Men skulle inte förvåna mig om det har följt med ner i papperskorgen, av misstag när jag har städat. Konstigt låter det, jag vet men var skulle det annars ha tagit vägen!? Aja nåt säger mig att det är dags för stor genomgång av mitt rum, usch och fy och blä. Men vad gör man inte..


/Matilda

Snart är det över..

Nu var det som vanligt länge sedan jag var här. Men jag har varken orkat, eller haft lust att blogg, nu känns det mer inspirerande :)

Påsken är snart över och usch är less på fika och godis, min mage mår verkligen pyton just nu. Annars har påsken varit helt okej faktiskt, har varit en massa i stallet, umgåtts med vänner och familj, precis som man ska göra under en högtid antar jag.

Känns som att det kanske är dags att fixa till bloggen lite och knäppa lite kort och lägga ut :)

RSS 2.0