12.18

Lååååångt hål har jag just nu, innan min spanska börjar. Men efter den (14.35) slutar jag :D Fast det är lite fusk för Carro, Soffe, Kim & Lotta slutade 11.45 idag, så jag fick lov att gå och äta själv. Men som tur var så hittade jag några andra från klassen, som jag kunde sitta tsm med, så jag slapp sitta ensam och se helt utmobbad ut. 
    
     Sen när jag kommer hem ska jag skynda mig till hästen och rida honom lite, det får nog bli på ridbanan idag. Sen lär jag skynda mig hem, byta om, slänga i mig lite mat och sätta mig i bilen och åka ut till min syster och sitta barnvakt till Frida & Ebba. Det ska bli kul, fast har ingen aning om vad vi ska hitta på, men jag antar att en 2-åring och en 4-åring lätt hittar på något, bara jag slipper leka mamma, pappa, barn eller ngt sådant. Är inge bra på att leka, tröttnar så snabbt.

Men nu ska jag nog försöka läsa lite Tristan och Isolde.

Ha det bra
/Matilda


Korvgrillning!

Idag har jag umgåtts med Elin & Josse, vi hade inte så mkt för oss, så vi tog bilen och for til Nävden, där Elin och hennes familj har en båtplats. Sen så tog vi båten och åkte ut till en liten mysig halvö, eller vad man nu ska kalla det? :) Det var väldigt fint, solen var just påväg ner och det var sådär lagomt kyligt ute, riktigt kul var det oxå att vi träffa dem lite, var länge sedan sist.

Nävden precis efter att solen har gått ner.


Godnatt!
/Matilda

Sämsta bloggaren genom tiderna!

Oj, oj nu var det länge sedan jag uppdaterade denna blogg, har inte haft aså mkt att skriva om. Har inte hänt så mkt i mitt egenligen rätt tråkiga och förutsägbara liv.
  Idag har jag varit i skolan, haft svenska prov som inte gick så bra, jag och satsdelar no no no säger jag bara, förstår det inte och förstår verkligen inte vad jag ska ha för nytta med det i framtiden!? Sedan har det inte egentligen hänt så mkt mer, min bror hade turen att få vara offer när jag tränade på min massageläxa, tror inte att han hade så mkt emot det :) Enda som hade något emot det var nog jag, för bänken som han låg på var så låg, så jag fick stå och böja mig hela tiden.

  Funderar på om jag ska gå och leta på en film och sätta mig i soffan och mysa med film och godis, känns väldigt lockande.

 

Trevlig kväll!
/Matilda

En trevlig kväll med tjejerna!

Kom precis hem från en kväll hemma hos Carro, som jag, Lotta, Bea, Sofia, Pg & Kim firade i efterskott. Vi fick en jättegod tårta och massa chips, godis och popcorn. Och jag som hade bestämt mig för att hålla igen för sötsaker, där sprack det, men strunt samma. Bättre att njuta av livet medans man kan :)

   Annars har jag väldigt mkt i skolan just nu. svenska prov på fredag, engelska läxa till måndag, rättskunskap till tisdag, företagsekonomi till tisdag och så ska jag titta igenom spanskan.. (Jag kräks snart över allt skolarbete)
    Sen har jag även lyckats dra på mig ett x-tra distrikt med reklam denna helg, jag har inte tid, men jag är i ett desperat behov av pengar..

Sov gott!
/Matilda

Tråkigt!

Jag har tråkigt!!

Idag har det inte hänt så mkt, vi hade tennis på idrotten, jag höll på att träffa Kim i huvudet ett X antal gånger. Sedan hade vi skolfoto *skynda, skynda!* och stackars Sofia hade tappat sin cykel nyckel, så jag fick cykla hem som en dåre och hämt bilen, och sedan åka och hämta henne och åka till skolan. Vi hann iaf till fotograferingen. Sen hur själva fotot blev vill jag nog helst inte uttala mig om, jag fick iaf st¨å ihoppressad mot Lotta högst upp i mitten, trångt och varmt var det. Och jag lyckas alltid bli helt blod röd i ansiktet, och ser antagligen inte helt klok ut, jag förstör väl bilden som vanligt, antar jag.
   Sen blev det själv fotografering och jag kommer se ut som ett "freak" men jag ser då iaf fejk glad ut.. haha xD

Annars har jag bara haft ett prov i företags ekonomi nu på eftermiddagen, det gick nog inte så jättebra, men jag hoppas att jag inte har svarat allt för mycket fel på frågorna..

Ha det bra!
/Matilda

Så var det fredag igen :)

Jaha fredag morgon, snart, snart, snart är det helg *jippi*

Har precis varit på mitt I-val, massage, gudomligt skönt var det! :D låg och halvsov medans jag fick massage på ryggen.
   Nu sitter jag ensam i ekonomernas hemklassrum och väntar på att alla andra ska komma, vi ska snart ha rättskunskap, ganska intressant faktiskt^^

Men nu måste jag kila! Ha dert bra
/Matilda

RSS 2.0